Examentraining

Het examenjaar staat voor de deur en dit houdt in dat alle opgedane kennis van de afgelopen jaren getoetst gaat worden, d.m.v. het eindexamen. Dit vergt veel van de leerling. Het komt nu aan op een goede planning, samenvattingen en mindmaps maken van de examenstof en het trainen van examens. Lessons4you biedt dit allemaal aan. Wacht niet langer en schrijf je in voor een examentraining. En mocht je op zoek zijn naar extra begeleiding voor het NT2 staatsexamen, ook dan kun je bij Lessons4you terecht.

Intake

Tijdens het intakegesprek wordt er besproken wat precies de wensen zijn van de leerling. Wil de leerling alleen oefenen met het maken van examens of kan deze meer sturing gebruiken zoals in een goede planning maken en/of samenvattingen maken van de examenstof.

Begeleiding

  • Oefenen van examens zowel schriftelijk als op de computer.
  • Samenvattingen en/of mindmaps maken van de examenstof.
  • Meer inzicht krijgen hoe je het leren voor een examen aanpakt.
  • Planning maken zodat er op tijd geleerd kan worden voor de examens.

Evaluatie

Na de begeleiding staat het examen voor de deur. Nu is het nog een kwestie van voldoende rust tijdens de examens en genoeg vertrouwen in jezelf hebben. Het diploma aan het eind van de begeleiding is de ultieme bekroning van het harde werken.

Tarieven

PakketPrijs

Basis pakket 1 leerling

Begeleiding 4 uur per maand

€ 65 per uur

Basis pakket Max. 4 leerlingen

Begeleiding 4 uur per maand

€ 50 per uur

Top pakket 1 leerling

Begeleiding 8 uur per maand

€ 55 per uur

Top pakket Max. 4 leerlingen

Begeleiding 8 uur per maand

€ 40 per uur