Examentraining

Het examenjaar staat voor de deur en dit houdt in dat alle opgedane kennis van de afgelopen jaren getoetst gaat worden, d.m.v. het eindexamen. Dit vergt veel van de leerling. Het komt nu aan op een goede planning, samenvattingen en mindmaps maken van de examenstof en het trainen van examens. Lessons4you biedt dit allemaal aan. Wacht niet langer en schrijf je in voor een examentraining.

Intake

Tijdens het intakegesprek wordt er besproken wat precies de wensen zijn van de leerling. Wil de leerling alleen oefenen met het maken van examens of kan deze meer sturing gebruiken zoals in een goede planning maken en/of samenvattingen maken van de examenstof.

Begeleiding

  • Oefenen van examens zowel schriftelijk als op de computer.
  • Samenvattingen en/of mindmaps maken van de examenstof.
  • Nieuwe leerstrategieën aanleren, zodat de leertijd verkort kan worden.
  • Meer inzicht krijgen hoe je het leren voor een examen aanpakt.
  • Planning maken zodat er op tijd geleerd kan worden voor de examens.

Evaluatie

Na de begeleiding staat het examen voor de deur. Nu is het nog een kwestie van voldoende rust tijdens de examens en genoeg vertrouwen in jezelf hebben. Het diploma aan het eind van de begeleiding is de ultieme bekroning van het harde werken.

Wanneer is de examentraining bij Lessons4you?

Op dit moment zijn er 2 groepen van examentraining bij Lessons4you. Op deze manier wordt er ook zoveel mogelijk van én met elkaar geleerd. Daarnaast krijgt jouw kind ook voldoende persoonlijke aandacht door 1-op-1 ondersteuning te krijgen tijdens de sessie, terwijl de andere kinderen een opdracht uitwerken.

  • Dinsdag 17:00-18:00 (Max. 4 kinderen) 
  • Dinsdag 18:00-19:00 (Max. 4 kinderen) 

Hoe geef ik mijn kind op voor de examentraining bij Lessons4you?

Je kan een mail sturen naar info@lessons4you.nl om te checken of er op dit moment nog een plek vrij is voor deze vorm van examentraining. De groepen zijn regelmatig vol. Je kan jouw kind dan op de wachtlijst plaatsen.

Plan je liever eerst een gratis intakegesprek in, om te kijken wat het beste bij jouw kind past, kan je dit doen via mijn digitale agenda. Je ziet dan direct wanneer de eerstvolgende plaats is om dit gesprek in te plannen.

Tarieven

PakketPrijs

Examentraining middelbare scholieren (Max. 4 kinderen)

Begeleiding 4 uur per maand in de praktijk van Lessons4you

€ 210 per maand (€ 52.50 per sessie)

Examentraining middelbare scholieren (Max 1 kind)

Begeleiding per sessie af te nemen. Zowel online als in de praktijk van Lessons4you in te zetten. Sessie van 45 min en 15 min voor- en nawerk.

€ 105 (incl. btw) per sessie