Begeleiding Pabo-studenten

Er wordt verwacht van een Pabo-student dat de Rekenvaardigheidstoets, Wiscat en de Kennisbasistoets rekenen en taal met minimaal 80%  gehaald wordt. Ondanks dat je misschien op de middelbare school goed was in wiskunde en Nederlands, lukt het maar niet om deze toets(en) te halen. Je raakt gefrustreerd en je wordt zenuwachtig, omdat je nog maar 1 of 2 kansen hebt. Daarnaast moet je van school als je de toetsen niet haalt. Of misschien had je vroeger al moeite met rekenen en wiskunde, maar weet je zeker dat je graag juf/ meester wordt. Laat je daar dan niet van weerhouden. Ik zeg altijd zo: “waar een wil is, is een weg, dan maar met meer moeite en inzet!” Wacht daarom niet langer en kom naar Lessons4you, om samen met mij te oefenen.

Vanwege mijn jarenlange ervaring in het basisonderwijs weet ik precies hoe de kinderen op de basisschool alle rekenonderdelen krijgen aangeboden. Ik zal je dan ook niet alleen begeleiden om de toetsen te halen, maar kom ook regelmatig met handige tips om het te kunnen toepassen in de praktijk. Op die manier blijft de stof beter hangen en is het nog leuker om op die manier te oefenen. Je doet het tenslotte om als goede juf/ meester voor de klas te staan. Daar help ik je graag bij!

Intake

Tijdens het intake gesprek wordt gekeken waar het probleem precies zit. Ook wordt er gekeken hoeveel punten je gehaald hebt, bij een eventueel eerder gemaakte toets. Er wordt een plan gemaakt en indien gewenst kan er gelijk aansluitend een Pabo-toets gemaakt worden om te kijken welk niveau je hebt en waar de meeste fouten gemaakt worden.

Begeleiding

  • Maken van proeftoetsen.
  • Inoefenen van lastige vraagstukken.
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen.
  • Meegeven en bespreken van huiswerk (indien gewenst).
  • Werken met computerprogramma’s.
  • Individuele begeleiding of maximaal 3 studenten.

Evaluatie

Tijdens de laatste les vindt een korte evaluatie plaats. Hieruit kan ik opmaken of je helemaal klaar bent voor de toets(en). Tot nu toe zijn alle studenten tevreden en hebben ze allemaal hun rekenvaardigheidstoets, Wiscat en/of taaltoets gehaald.

Tarieven

PakketPrijs

Basis pakket 1 student

Begeleiding 4 uur per maand

€ 60,- per uur

Basis pakket max. 3 studenten

Begeleiding 4 uur per maand

€ 45,- per uur

Top pakket 1 student

Begeleiding 8 uur per maand

€ 50,- per uur

Top pakket max. 3 studenten

Begeleiding 8 uur per maand

€ 35,- per uur