De praktijk

 

Bedrijvencentrum De Punt

Praktijk Lessons4you bevindt zich in Bedrijvencentrum De Punt te Bergen op Zoom. De praktijk ligt ideaal, vanwege de loop- en fietsafstand van meerdere middelbare scholen (Roncalli & Het Rijks) en enkele basisscholen. De meeste middelbare scholieren komen gelijk uit school of in een tussenuur naar Lessons4you voor o.a. huiswerkbegeleiding of de training ‘Zelf Plannen’.

 

 

Wanneer u binnenkomt bij De Punt leest u meerdere spreuken op de muren en komt u de kleuren geel en blauw tegen. Daar zit een gedachte achter vanuit de kleurenpsychologie. Geel staat voor kennis, wijsheid en concentratie. Door geel licht presteer je beter en ben je meer ontspannen. Blauw staat voor innerlijke rust, communicatie, luisteren, spreken en opnemen.

 

 

Blauwe keuken bij Lessons4youWanneer u de praktijk van Lessons4you binnen stapt bevindt u zich in een ruime en kleurrijke ruimte.U voelt zich meteen thuis, omdat deze praktijk een bepaalde rust uitstraalt. De grote tafel gemaakt van oude vissersboten is een echte eye-catcher in de praktijk. Als u zich neerzet in een van de comfortabele stoelen, kunt u niets anders dan ontspannen en uw verhaal doen.

 

 

Even relaxen bij Lessons4youMocht u een paar minuten eerder zijn of de vorige afspraak loopt een paar minuten uit, kunt u plaats nemen in de wachtruimte, waar u de nodige interessante boeken en vakbladen vindt. Uiteraard kunt u hier ook op uw zoon  of dochter wachten als deze een begeleidingssessie heeft. En mocht het lekker weer zijn kunt u aan de voorzijde plaatsnemen of een wandeling maken in de omgeving. U bevindt zich op loop- en fietsafstand van het centrum.