Hoe mooi is het … dat jij je begrepen voelt? Dat jij jezelf durft te zijn en gaat staan voor wat je waard bent. Hoe mooi is het … dat jij je niet meer onzeker hoeft te voelen en lekker in je vel zit? Dat jij je niet meer moe en uitgeblust voelt. Hoe mooi is het … dat jij niet meer hoeft te piekeren en elke dag de beste versie van jezelf bent?

Je authentieke zelf

Dit lijkt voor veel kinderen en volwassenen een onmogelijke opgave. Maar dat is het niet. Vaak proberen we de wereld om ons heen te veranderen. We kijken naar wat er beter zou kunnen én hoe de ander ons daar bij kan helpen. Ook ik heb jaren gedacht dat ik de mensen om me heen wel zou kunnen veranderen en dat daar het geluk zat. Nee, je kunt de ander niet veranderen. Het enige wat je kunt doen is van jezelf houden, er van jezelf mogen zijn en je authentieke zelf ontwikkelen. Wie ben je, waar sta je voor, wat zijn je talenten én hoe wil je dat de ander jou ziet?

Persoonlijke reis

Zelf heb ik ook een persoonlijke reis achter de rug, waarin ik op zoek was naar verbinding, vrijheid, authenticiteit, groei en betekenisvol zijn. Als kind en volwassene heb ik me altijd anders gevoeld. 10 Jaar geleden ontdekte ik dat ik beelddenker en hoogsensitief ben. Er ging een wereld voor mij open. Alle karaktereigenschappen die ik eerst als belemmering zag, zet ik nu om in talenten en unieke kracht. Ik kijk niet meer naar wat de buitenwereld van mij vindt. Ik ben de beste versie van mezelf. En wat voelt dat goed!

Ik gun het iedereen

Het is mijn passie om kinderen en volwassenen, die beelddenker en/of hoogsensitief zijn, te laten ontdekken wie ze zijn, waar ze voor staan en hoe ze volledig in hun kracht staan. De problemen die kinderen ervaren in het huidige onderwijs of de moeilijkheden waar volwassenen op het werk elke keer mee te maken krijgen, worden samen overwonnen.

Geluk ervaren

Tijdens coachsessies zet ik o.a. het geluksspel in, om je even stil te laten staan bij het thema geluk: Wat is geluk?, Positief denken, Dankbaarheid, Talenten, Zelfvertrouwen, Toekomstdromen, Geluk doorgeven en de Geluksjoker komen aan bod.

De beste versie van jezelf d.m.v. een coachsessie met de gelukskoffer bij Lessons4you

“Ik help jou graag om de beste versie van jezelf te zijn!”

Meer informatie en/of op de hoogte blijven? Dat kan! Via deze link kunt u de Lessons4you pagina liken en blijft u altijd als eerste op de hoogte https://www.facebook.com/lessons4you.nl/