Coach Bergen op Zoom

Heb je moeite met je huiswerk, wil je meer zelfverzekerd toetsen in gaan of wil je weten hoe je effectiever kunt leren? Dan kan je bij een coach in Bergen op Zoom hier hulp bij krijgen. Natuurlijk is niet ieder kind hetzelfde en daarom is het belangrijk dat de tips en handvatten die worden gegeven aansluiten op de persoonlijke situatie en wensen van ouders en kind. Niet alleen bij huiswerk-gerelateerde zaken kan de coach Bergen op Zoom en de inwoners helpen. Juist ook sociaal-emotionele problemen kunnen de resultaten op school en jouw andere dromen in de weg zitten. Daarom onderzoeken wij ook deze aspecten, waarbij wij op zoek gaan naar oplossingen in plaats van problemen.

De werkwijze

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kijken we of er een klik is tussen de jongere en ouders en de coach. Wij vinden het belangrijk om te vermelden dat het van belang is om deze klik te hebben alvorens de coach Bergen op Zoom en de inwoners kan helpen. Tijdens het eerste gesprek kan je al jouw vragen stellen en kunnen we besluiten of jij verder wilt gaan met een coachingstraject op maat. Dit eerste gesprek is gratis, zodat we volledig vrijblijvend kunnen kijken of onze coach jou kan begeleiden.
Na dit eerste gesprek en de beslissing om door te gaan met de coaching wordt er een vervolgafspraak ingepland en kan het zo zijn dat je vragenlijsten meekrijgt om thuis in te vullen. Hoe deze gesprekken eruit zien is bij iedereen anders, omdat de coach Bergen op Zoom op een goede manier wil begeleiden en maatwerk hierbij de beste optie is.

Monique van Zoelen, de coach Bergen op Zoom

Monique is gecertificeerd coach, remedial teacher, huiswerkbegeleider en leerkracht. Monique wil als coach Bergen op Zoom laten inzien dat iedereen uniek is en het van belang is om juist bijzonder normaal te maken en normaal bijzonder. Eerlijke, open en directe communicatie vindt Monique belangrijk, omdat dit in combinatie met haar empathie, humor en levenservaring de mensen helpt een stapje verder te komen. Ieder traject is bijzonder en met de vele diverse onderdelen waar Monique in is gespecialiseerd kan maatwerk voor elke situatie worden gerealiseerd.
Niet alleen kan onze coach Bergen op Zoom en de inwoners op het gebied van schoolse vaardigheden ondersteunen. Juist de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen wordt in oogschouw genomen om oplossingen te vinden. Ook wanneer je je wel eens eenzaam voelt, je niet lekker in je vel zit of je bijvoorbeeld niet weet wat je dwars zit kan coaching helpen.

Contact met de coach uit Bergen op Zoom

Natuurlijk wil de coach Bergen op Zoom en zijn inwoners helpen, maar zijn ook kinderen, jongeren en ouders uit de omgeving hiervan welkom bij ons op kantoor. Wil jij graag meer weten over coaching of wil je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen om te weten te komen of een coachingstraject voor jou of jouw kind een goede mogelijkheid is? Neem dan gerust contact op met Monique via +31 164 85 49 70 of door te mailen naar info@lessons4you.nl.